Information från styrelsen

Hej alla medlemmar!

Nu är det dags att informera om vårens aktiviteter, se info för friskvårdsaktiviteter och caféträffar. Vi har utökat med gympa tillsammans med Prostatacancerförbundet i både Norrköping och Linköping, se www.pcfost.se för ytterligare information. Den 11 februari blir det en Spa-dag för Unga Moa-Linor, födda 1969 eller senare, se info för ytterligare info.

Vi vill också fortsatt slå ett slag för Hjärtats Rum i Linköping som fortsätter under våren. Det blir fyra träffar i 

Naturcentrum, Linköpings Trädgårdsförening, 15/2, 15/3, 12/4 och 17/5, kl.13-16. Det är träffar för alla med olika cancerdiagnoser och deras anhöriga och vänner. Varje tillfälle har ett nytt tema, ett sätt att träffas och prata över en fika. Ingen föranmälan krävs.

Självklart fortsätter vi med vår påverkan på vården genom olika kanaler och möten som vi blir inbjudna att delta i. Har du som är medlem något som du tycker är extra viktigt att vi tar upp är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

Det är också dags för betalning av medlemsavgift 2018, inbetalningskort kommer att skickas ut under januari. Liksom tidigare kommer det att gå via föreningstjänst med bankgiro 376-6938 som mottagare.

Väl mött i vår!
/Moa-Linas styrelse